Pastastubbar Delizie

Pastastubbar med ost- och svampfyllning i tomatsås med rostade pinjenötter, parmesan och sallad.

.

Ikväll blev det pastastubbar till middag för att ta vara på lite rester i kyl och frys.  Helt enkelt färska lasagneplattor som fanns i frysen fyllda med svampstuvning (överbliven pastasås plus 0strester). Ihorullade och skurna på snedden och sen placerade tätt som svampar i en skog i en ugnsform bottnad med tomatsås. In i ugnen på ca 200 grader i ca 20minuter. Stubbarna kan fyllas med överbliven köttfärssås el annan pastasås och den ost du gillar. Det är lättast att fylla stubbarna om såsen är ganska tjock och avsvalnad.

Toppa med rostade nötter eller frön och servera med sallad.

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i Grön mat, Gröna middagstips, Gröna recept, Grönt arbete, Hållbar utveckling. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s