Earth lovers miljövänlig hud- och hårvård från The Body Shop

Earth Lovers från The Body Shop

Igår onsdag köpte jag tre produkter från The Body Shops nya serie Earth Lovers, dushcreme, schampoo och balsam. Produkterna innehåller inga färgämnen eller kemikalier som parabener och är helt biologiskt nedbrytbara. De är liksom Body Shops övriga produkter inte testade på djur. Så här står det på deras hemsida om produkterna:

Med nya Earth Lovers™ – 100 % biologiskt lätt nedbrytbara shower gels – kan du riktigt njuta i duschen, tack vare sammetsmjukt tvålfria sammansättningar som är schysta både mot din hud och mot miljön.

Jag valde doften päron och citrongräs som jag tyckte var fräschast. Just nu har de en kampanj som går ut på att man får köpa tre produkter till priset för två. Det innebär 200kr för duschcreme, schampoo och balsam som är snällt mot naturen och mot dig och inte gör ett alltför djupt hål i plånboken. Ekolyx!

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i Ekologi, Grön hudvård och hårvård, Gröna köp, Grönt arbete, Hållbara bloggtips, Hållbara företag, Hem & hushåll, Linneas lilla Gröna, Miljö. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s