Hållbart skomode från Swedish Hasbeens

Jag älskar skor! Tyvärr tillverkas de flesta skor på ett extremt miljö- och människoskadligt och ohållbart sätt. Därför blir man extra förälskad när man lägger vantarna på ett par hållbara och galet snygga skodon som dessa Hasbeens. Skorna är två av modellerna som H&M tagit fram i samarbete med de svenska träskotillverkarna Swedish Hasbeens. Kollektionen var begränsad och såldes endast i 150 butiker i världen så jag var på plats när de öppnade på Hamngatan den 20e april för att få tag på dessa. För dig som missade butikförsäljningen är Tradera ett hett tips om du vill ha ett par egna.

Hasbeens Wedge

Hasbeens Red

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i CSR, Ekologi, Gröna köp, Grönt arbete, Hållbar utveckling, Hållbara företag, Hållbart mode(?), Linneas lilla Gröna, Loppis, Miljö, organic, Second hand, Tradera, Vintage och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s