Bästa ekologiska boxvinet!

Detta sydafrikanska vin, Cape Original Shiraz Cabernet Sauvignon, är enligt mig det bästa ekologiska vin som finns just nu på systembolaget, både smakmässigt och prismässigt är det överlägset. Smaken beskrivs på systembolagets hemsida som ungdomlig och bärig med inslag av röda bär, örter och vanilj. En vanlig uppfattning är att ekologiska varor kostar mycket mer är konventionella varor. Kostnad för ett riktigt bra boxvin producerat av ekologiska druvor? 199kr.

En annan favorit av ekologisk boxvin är Santa Ines Organic Cabernet Malbec Carmenere från Chile. Dyrare men fortfarande prisvärt och extra plus för den grymt snygga boxen. En liten box kostar 155kr.

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i CSR, Ekologi, Ekologiskt vin, Fair Trade - Rättvisemärkt, Gröna drycker, Gröna köp, Gröna middagstips, Gröna odlingar, Grönt arbete, Hållbar utveckling, Linneas lilla Gröna, Miljö, organic, Rättvisa & hållbara presenter och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s