Bumlingar & Knubblingar – hållbara designklassiker

Lamporna Bumling och Knubbling är, om du frågar mig, bland de snyggaste lamporna som tillverkats. Modellerna är riktigt tidlösa klassisker som håller än idag. Lamporna är formgivna av Anders Pehrsson för Ateljé Lyktan. Jag äger en gul takbumling som hänger över köksbordet, en vit/krom bordsknubbling, en vit/grå golvknubbling samt 46st(!) väggbumlingar. Alla lampor är fyndade på blocket förutom den lilla knubblingen som är köpt på vintagemässa. Vi åkte hela vägen till Eskilstuna för att köpa 44 st väggbumlingar som kom från ett gammal hotell.

gul takbumling

beiga väggbumlingar

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i Grön och skön heminredning, Gröna köp, Linneas lilla Gröna, Loppis, Miljö, Tradera och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s