Ekolådan – ekologiska grönsaker hem till dörren

Stora grönsakslådan

Linneas lilla gröna älskar företaget Ekolådan! Deras affärsidé är lika självklar som briljant: ekologiska grönsaker levererade direkt hem till dörren. Ekolådan drivs av Stiftelsen Biodynamiska Produkter som hjälper jordbrukare att odla ekologiskt.

Det finns flera olika lådor att välja mellan och innehållet ändras varje vecka beroende på utbud och säsong. Ekolådan har dessutom en mängd tilläggsprodukter som man kan beställa till sin låda. Man kan även ge bort ekolådan som present vilket jag tycker är en underbar idé, tänk på den nästan gång ni har presenttorka. Ekolådan har ganska nyligen lanserat en ekologisk vinlåda som jag ännu inte har provat men ser fram emot att göra.

Här hittar du ekolådan: http://ekoladan.se/default.aspx

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i CSR, Ekologi, Ekologiskt vin, Fair Trade - Rättvisemärkt, Grön barnmat, Grön mat, Gröna drycker, Gröna köp, Gröna odlingar, Grönt arbete, Hållbar utveckling, Hållbara företag, Jordbruk, Linneas lilla Gröna, Miljö, Rättvisa & hållbara presenter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s