BingeTing – en äkta loppis!

I ett oansenligt industriområde strax utanför Nynäshamn ligger en väl gömd skatt i form av BingeTing Antik & Prylar. De har förutom möbler, porslin, glas och kuriosa mm också ett oslagbart erbjudande som går ut på att man får köpa en kasse för 50kr och fylla den själv med prylar från loppistältet på gården. Jag och syrran fick med oss lampor, glasburkar, rostfria bunkar, glas, skålar, hushållspappershållare, påslakanset, tidningar, en bryggeriback och en hel den annat när vi shoppade loss där och allt för det fina priset 50kr! Mr Binge med familj som driver BingeTing är dessutom supertrevlig och prutar gärna åt dig. Väl värt ett besök!

http://www.bingeting.se/#home

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i Hållbar utveckling, Hållbara företag, Linneas lilla Gröna, Loppis och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s