Ekologisk halloumi – äntligen!

Jag som har ett svårt halloumiberoende gläds åt att det äntligen finns ekologisk halloumi från Fontana att köpa i affären. Halloumi är en cypriotisk ost gjord på en blandning av ko- får- och getmjölk. Den är perfekt att grilla eller att steka snabbt på hög värme och sen droppa över citronsaft och olivolja. Ostens intensiva sälta gör att den gifter sig bra med söta ingredienser som tomat, chili, vattenmelon och jordgubbar tex. En sallad på grillad halloumi, vattenmelon och mynta är riktig sommarkänsla för mig.

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i CSR, Ekologi, Grön mat, Gröna köp, Gröna middagstips, Gröna recept, Grönt arbete, Hållbar utveckling, Jordbruk, Linneas lilla Gröna, Miljö, organic, vegetariskt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ekologisk halloumi – äntligen!

  1. Mikaela Säll-Hermansen skriver:

    Här diggar vi också halloumi och ekologiskt så klart. Snart får det bli party med ekologiskt på alla fat. Vi hörs. Mamma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s