Täby galopp drive-in-loppis!

I helgen besökte vi den stora bakluckeloppisen på Täby galopp för första gången. Det var riktigt bra och vi fyndade en hel del trots att vi begränsat oss genom att bara ta med 200 kr. Vi köpte en tavla (20kr), två skjortor (10kr/st), två gamla läskflaskor (10kr/st), salladsbestick i silver (10kr), en askkopp till samlingen och lite annat bra att ha. Jag gillade att det kändes som en riktig loppis med vanliga människor som säljer sina egna prylar ur bagageutrymmet på bilen och inte som en del ”proffsloppisar” som man har varit på där priserna har skenat i höjden och det är stort sett omöjligt att fynda.

För mer info besök: http://www.tabyloppis.com/

Täby galopp drive-in loppis, väl värt ett besök!

 

 

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i Grön och skön heminredning, Gröna köp, Hållbar utveckling, Linneas lilla Gröna, Loppis, Miljö. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Täby galopp drive-in-loppis!

  1. Nallen Brum skriver:

    Dt finns fler bra loppisar se http://www.rotebromarknad.se
    Hälsningar Nallen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s