Ekologisk jäst – en efterlängtad nyhet!

Eko-jäst

Om du liksom jag gillar att baka och värna om miljön men inte har tid eller ork att ta hand om en surdeg kommer nu en efterlängtad nyhet: ekologisk jäst. Denna Krav-märkta jäst produceras av ekologiska jordbruksvaror och innehåller endast jästceller och vatten. Äntligen är det enkelt för hemmabagare att baka ett helt ekologiskt bröd.

Den ekologiska jästen från Kronjäst kommer att finnas hos Coop och City Gross från och med mitten av november. Återkommer i bloggen när jag har bakat mitt första helt ekologiska matbröd.

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i Bakning, Ekologi, Grön mat, Gröna köp, Gröna odlingar, Hållbar utveckling, Jordbruk, Linneas lilla Gröna, Linneas lilla gröna recenserar, Miljö. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s