Max – miljötänk i snabbmatbranschen

 

Jag kan ärligt säga att jag inte besöker hamburgerrestauranger alltför ofta. Som vegetarian och miljöbloggare har jag aldrig känt att de är för mig. Men ibland måste man få sin snabbmatsfix . Då är det goda nyheter att det faktiskt är någorlunda möjligt att kombinera snabbmat med hållbart miljötänk. Den svenska hamburgerkedjan Max ligger på många sätt i framkant när det gäller miljöarbete. Deras tidigare trista GreenBurger har kompletterats med en Falafelburgare som är riktigt bra och dessutom ekologisk. Förutom den ekologiska falafeln serverar Max ekologiskt kaffe och ekologisk mjölk. På Max klimatdeklarerar man alla produkter och kompenserar för sina utsläpp genom trädplantering i Afrika. Så nästa gång du är sugen på snabbmat, ta en ekologisk falafelburgare på Max och njut med gott samvete.

 

miljöarbete?

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i CSR, Ekologi, Grön mat, Grönt arbete, Hållbar fisk, Hållbar utveckling, Hållbara företag, Linneas lilla Gröna, Miljö, vegetariskt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s