Saltå Kvarn – ekologi och socialt ansvar i snygg förpackning

hållbar sötma

Saltå kvarn och deras produkter tillhör mina absoluta favoriter. Alla produkter i Saltås sortiment är ekologiska och KRAV-märkta och många är dessutom biodynamiska. Detta råsocker odlas i världens största ekologiska odlingprojekt Green Cane Project i Brasilien. Ett viktigt syfte med projektet är att främja biologisk mångfald och återföra växter och djur som varit försvunna från området i decennier.

Mer information om Saltå Kvarn, recept, produktinfo och inspiration hittar ni på deras hemsida: http://www.saltakvarn.se/ och på Facebooksidan: https://www.facebook.com/saltakvarn

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i Bakning, CSR, Ekologi, Fair Trade - Rättvisemärkt, Grön barnmat, Grön mat, Gröna drycker, Gröna köp, Gröna middagstips, Gröna odlingar, Gröna recept, Grönt arbete, Hållbar utveckling, Hållbara företag, Jordbruk, Linneas lilla Gröna, Miljö och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s