Vad vore livet utan pasta?

grön pasta från Saltå kvarn

Jag erkänner: jag är ingen GI-människa. Jag älskar pasta alldeles för mycket för att avstå. Nu för tiden är det dessutom inte alltför svårt att leva grönt och  frossa i pasta. De flesta affärer har ekologisk pasta i sitt ordinarie sortiment och fler och fler sorter dyker upp på hyllorna. Saltå Kvarn har, som visas ovan, ett varierat sortiment av ekologisk pasta som snäckor, penne och spaghetti. Ekologiska lasagneplattor finns bland annat från Änglamark och Saltå Kvarn. Kungsörnen har ekologiska makaroner i sortimentet och de söta mini-makaronerna nedan säljs under namnet Granoro av företaget Itigo AB.

ekologiska mini-makaroner

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i CSR, Ekologi, Fair Trade - Rättvisemärkt, Grön barnmat, Grön mat, Gröna köp, Gröna middagstips, Gröna odlingar, Gröna recept, Gröna soppor, Grönt arbete, Hållbar utveckling, Jordbruk, Linneas lilla Gröna, Miljö, organic, vegetariskt och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vad vore livet utan pasta?

  1. Lukeblacks skriver:

    Hej,
    även glutenallergiker kan ju äta pasta, och på marknaden finns nu http://www.belcreda.it som tillverkar både glutenfritt och ekologisk pasta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s