Årets miljöhjälte 2011

årets miljöhjältar

Det är en stor ära att jag är en av de nominerade i tävlingen Stockholms miljöhjälte 2011. Förra veckan blev jag intervjuad och fotad för lokaltidningarna och till helgen presenterades jag och mina medtävlande i pressen. Det känns jätteroligt och det är ett härligt gäng miljökämpar man tävlar med. Birgitta är en engagerad lärare som använder naturen i sin undervisning, Bill tar hand om och renoverar skrotfärdiga cyklar och Matthias är engagerad i flera projekt för att minska matsvinnet och sopberget.

Självklart skulle det vara jätteroligt att vinna tävlingen men för mig är den största vinsten att miljöfrågor lyfts och får uppmärksamhet i media. Läs mer om varför jag och mina medtävlande är nominerade här. Du kan påverka resultatet i tävlingen genom att lägga din röst här. Gå in och rösta på din favorit i tävlingen Årets miljöhjälte 2011!

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i CSR, Hållbar utveckling, Hållbara företag, Linneas lilla Gröna, Miljö och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Årets miljöhjälte 2011

  1. Olivia skriver:

    Heja Linnea! Nu har även jag hittat hit tack vare att du kårats till miljöhjälte. Tummen upp för denna blogg. Kram!

    Ana Radovic

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s