Ett grönt nyårslöfte!

Så här i januari börjar vardagen återvända för de flesta av oss efter jul- och nyårsledighet. Vi den här tiden brukar löften om nystart och ett hälsosammare liv stå som spön i backen och köerna till gymmet växer sig långa. Lagom till februari brukar saker vara tillbaka till sitt vanliga tillstånd. Personligen tänkte jag passa på och utnyttja detta antiklimax efter högtiderna och nyåret till reflektion och förhoppningsvis mer varaktig förändring. 2011 har varit ett spännande år för mig i mitt miljöarbete, jag startade bloggen Linneas lilla gröna och jag blev vald till årets miljöhjälte tillsammans med tre andra eldsjälar. Nu funderar jag på hur jag ska bygga vidare och utnyttja tävlingens momentum. Under nästa år vill jag utveckla bloggen, inspirera och gå vidare i mitt miljöarbete, jag hoppas att 2012 blir mitt bästa miljöår hittills.

En enkel och bra sak som alla som bor i Stockholm kan göra för en grönare stad är att lägga ett grönt nyårslöfte på Stockholms stads hemsida. Jag och mina miljöhjältekollegor blev tillfrågade att avlägga ett grönt nyårslöfte för att inspirera stockholmarna att göra detsamma.  Här kan du bli inspirerad av våra gröna nyårslöften och bidra med ditt eget. Många bäckar små leder till ett grönare Stockholm!

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i Ekologi, Grönt arbete, Hållbar utveckling, Linneas lilla Gröna, Miljö och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s