Ge din kärlek en åsna!

äkta omtanke

Idag är det alla hjärtans dag. Vill du visa den du älskar en riktigt romantisk gest rekommenderar jag en av ActionAids hållbara presenter mot fattigdom. Istället för geléhjärtan av grisrester och nästintill kakaofria och tillsatsspäckade chokladpraliner kan du visa din kärlek genom att förbättra livet för en människa som lever i fattigdom.  Det är äkta omtanke i ActionAids presenter och din gåva kan förändra någons liv. Du kan välja mellan djur som getter, en åsna och kycklingar eller varför inte en by-barnmorska för att bidra till säkra förlossningar eller ett helt skolår för ett barn. Beställ din gåva på ActionAids hemsida här och skriv ut ett gåvokort. Ditt bidrag går till projekt som syftar till att lyfta flickor och kvinnor ur fattigdom och öka deras möjligheter till utbildning och självförsörjning.

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i CSR, Hållbar utveckling, Hållbara företag, Linneas lilla Gröna, Miljö, Rättvisa & hållbara presenter och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s