Därproducerad glass!

För ett par dagar sedan fick jag smaka Mormor Magdas därproducerade glass, det var en upplevelse! Jag kände på en gång att det var en produkt jag ville lyfta på bloggen. Mormor Magdas glass är tillsatsfri, gudomligt god glass av naturliga råvaror tillverkad i småland. Konceptet därproducerat syftar till att informera konsumenten om var produkten är tillverkad samt att ingredienserna är 100 % spårbara. I praktiken innebär det att det står varifrån mjölken, sockret, bären, kakaon osv kommer ifrån. Sorterna som bjöds var vanilj med svarta prickar gjord på mjölk, grädde, ägg, socker och ekologisk vanilj och en riktig smaksensation i form av salt karamell. Ljuvligt goda och så långt ifrån konstgjorda smakämnen, vanillin och annat fusk man kan komma.  Många av ingredienserna i Mormor Magdas glass är dessutom ekologiska vilket gillas av Linneas lilla gröna. Vill du hålla dig uppdaterad om Mormor Magdas glass kan du kika på deras hemsida eller Facebookgrupp.

Stockholmare kan köpa glassen på Daglivs Klippet och Urban Deli bland annat. Linneas lilla gröna rekommenderar varmt Mormor Magdas därproducerade glass!

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i CSR, Ekologi, Grön barnmat, Grön mat, Gröna köp, Gröna middagstips, Grönt arbete, Hållbar utveckling, Hållbara bloggtips, Hållbara företag, Jordbruk, Linneas lilla Gröna, Miljö, organic och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Därproducerad glass!

  1. Visst är den god! Och visst är det ett fantastiskt ”tänk” kring glassen. Jag skrev faktiskt den första intervjun med upphovsmakaren Angela (publicering endast på min blogg. Numera Inspirationsforum). Därefter följde Expressen och andra media, thi hi.
    Kika gärna på den intervjun – och intervjuer med andra inspirerande mammor! – hos mig. Sök på kategorin Söndagsreportage.

    Hälsningar Rosita

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s