Bröd för mödan!

Ekologiskt bröd från Saltå

Saltå Kvarns arbete och produkter tillhör mina absoluta favoriter. På Saltå tar man ansvar för hela kedjan från producent till konsument in i minsta detalj och hela sortimentet är ekologiskt eller biodynamiskt. Det betyder att brödets ingredienser är odlade utan kemiska bekämpningsmedel eller konstgödsel. I vår har Saltå lanserat nybakat, oförpackat surdegsbröd i butikerna som ett hantverksmässigt alternativ till det plastförpackade fabriksbakade brödet som hyllorna dignar av i Sverige. Just nu har Saltå Kvarn en tävling som heter Bröd för mödan där du kan nominera en inspirerande person.

Tack vare Linneas lilla gröna blev jag nominerad och vann en jättefin kasse med ekologiskt bröd från Saltå. Kassen var fullproppad med ekologiskt surdegsbröd som baguette, levain, dinkelbröd mm och jag blev såklart jätteglad. Här är min fina motivering:

”Genom bloggen Linnéas lilla gröna inspirerar Linnéa många människor till att leva på ett sätt som minskar belastningen på vår miljö. Hon utgår ifrån att de flesta människor vill leva på ett mer hållbart sätt men inte riktigt vet hur. Genom konkreta och praktiska råd visar hon hur man genom små förändringar i sin vardag kan uppnå mycket. På senare tid har hon fokuserat extra mycket på tillsatsfria livsmedel och giftfria förbrukningsprodukter. Hon är en stor inspirationskälla!”

Linneas lilla gröna rekommenderar varmt Saltå kvarns ekologiska bröd och andra produkter och tackar för mitt bröd för mödan!

 

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i Bakning, CSR, Ekologi, Grön mat, Grönt arbete, Hållbar utveckling, Hållbara bloggtips, Jordbruk, Linneas lilla Gröna, Miljö, organic och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s