På plats @Hur gör vi då?

Idag är jag officiell bloggare på naturskyddsföreningens konferens ”Hur gör vi då? – ekonomin, klimatet och framtiden. Efter ett gripande inledningsanförande av ordförande Mikael Karlsson lyssnar nu politiker, journalister, bloggare, representanter från näringslivet och NGO´s på Chee Yoke Ling från Malaysia som talar om demokrati, jämlikhet och miljö.

Schemat är fullspäckat med spännande föreläsningar och seminarier ledda av framstående och inspirerande personer inom klimat och miljö.

Är du intresserad men inte på plats kan du följa konferensens livesändning här.

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i CSR, Grönt arbete, Hållbar utveckling, Linneas lilla Gröna, Miljö och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s