Fyndat på antikmässan!

Rostigt franskt tvättställ

Rostigt franskt tvättställ

Nu i helgen arrangeras antikmässan i Älvsjö. Årets tema är: En upptäcktsresa genom tid och rum. Mer information finns att läsa här. Mässan håller öppet till söndag kl 17 och allt är till salu. Visst går det att hitta fynd men man får vara beredd på att priserna är rejält uppdragna för mässpubliken. Mina tips är följande: Kom tidigt, ät innan, ta med kontanter och pruta friskt. Vi hittade ett franskt tvättställ i rostig emalj och en ovanlig skolplansch från femtiotalet som beskriver hur FN fungerar. Jättenöjd!

Skolplansch 50-tal

Skolplansch 50-tal

IMG_1000

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i Antikt & Design, Återvinning, Gröna köp, Hållbar utveckling, Linneas lilla Gröna, Loppis, Second hand, Vintage och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s