Hur man fixar en nygammal cykel

Cykelloppis

Cykelloppis

Min vän och tillika miljöhjältekollega Bill Thernström driver företaget Easy Recycling som rustar upp gamla cyklar som annars skulle slängas. För ett par helger sen var vi på cykelloppis som arrangerats av Easy Recycling och fyndade varsin begagnad cykel. Loppisen hade pågått ett par dagar så när vi dök upp på söndagen var det riktigt fyndläge. Min cykel fick tillbringa några dagar hos Tores cykel & sport för lätt fix men är nu fullt funktionell för för endast 250 kr i reparationskostnad. Tog en premiärtur idag och det var en fröjd. Ska bara byta till mig en cykelkorg och införskaffa mig en ny hjälm och sen är jag kitad för sommaren. Bilder kommer! Håll utkik på Easy Recyklings facebooksida för info om nästa cykelloppis, väl värt ett besök.

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i Antikt & Design, Återvinning, Byteshandel - grunden till ekonomin, CSR, Gröna byten, Gröna köp, Grönt arbete, Hållbar utveckling, Hållbara företag, Hem & hushåll, Linneas lilla Gröna, Loppis, Miljö, Nyttbytt, Second hand, Vintage och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hur man fixar en nygammal cykel

 1. MånaDisa skriver:

  Fann din blogg via Gård och Torp (ifall du missat det är du Månadens Blogg i nr 6 2013). Jag gillar sådana här ”nödvändiga” bloggar och har nu länkat dig från min hemsidas blogg:)
  Ser att du inte bloggar så ofta, men jag hoppas du fortsätter.
  /Disa

  • Hej! vad skoj att du hittat hit! jag hade faktiskt missat att jag var med i Gård & Torp 😉 Tack för att du länkat från dina fina hemsida. Det stämmer att jag har haft ont om tid att blogga då jag nyligen fick jobb på Sida. Jag ska göra mitt bästa för att uppdatera bloggen i framtiden.
   Ha det fint!
   /Linnéa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s