Loppisfynd i Nynäs!

loppisfynd #1 prylhylla i teak

loppisfynd #1 prylhylla i teak

Helgen spenderades på bästa sätt med en kombination av övernattning, bad och fyra-rättersmiddag på Nynäs Havsbad och efterföljande loppisrunda. Vi var egentligen på väg till BingeTing utanför Nynäs men i jakt på bankomat hittade vi en pärla på ett torg brevid Willys. Priserna var befriande låga vilket tillsammans med bra utbud ledde till flera fynd. Den fina prylhyllan i ”Bangkokteak” låg fortfarande i sin orginalkartong oöppnad och blev min för 20 kr.

Tvättfat från Kockums

loppisfynd #2 tvättfat från Kockums

Detta gigantiska tvättfat från Kockums blev mitt för endast 50 kr då dessa stora är ovanliga och brukar gå dyrt. Kockums emalj har verkligen ökat i pris de senaste åren, från att ha funnits i allas sommarstugor i överflöd har vissa föremål blivit rara och dyra. Personligen är jag väldigt inne på emalj så när jag hittar något till bra pris slår jag till.

Förutom dessa fynd köpte jag en jättestor glasburk, flera burkar med patentlock, nya navkapslar (?) och en planteringskorg. Sen åkte vi till Bingeting och fyndade mer, bilder kommer!

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i Antikt & Design, Grön och skön heminredning, Gröna köp, Hållbar utveckling, Hem & hushåll, Linneas lilla Gröna, Loppis, Rättvisa & hållbara presenter, Second hand, Vintage och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s