Bönpasta – ekologisk, glutenfritt och proteinrikt

bönpasta

Pasta av bönor

Har nyligen hittat denna favorit i hälsokostbutiken. Jag har sett den tillgänglig på nätet förut men har inte kommit för mig att testa. Nu är den svarta spagettin (svarta bönor) och den gröna fettucinin (mungbönor) testad här hemma med bra betyg. Pastan från á la eco är tillverkad helt av ekologiska bönor och är ett bra alternativ till dig som undviker gluten eller vill ha en lite nyttigare version av pasta. Bönorna gör pastan rejält proteinrik och mättande med lågt GI.

Beställ den från á la eco´s hemsida där du även kan köpa andra ekologiska produkter och hitta en lista över återförsäljare för produkterna.

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i Ekologi, Grön barnmat, Grön mat, Gröna köp, Gröna middagstips, Gröna recept, Hållbar utveckling, Hem & hushåll, Linneas lilla Gröna, Miljö, organic och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s