Ekologiska soppor från Delizie

soppor

Den bästa soppan är såklart den du gör själv av ekologiska råvaror men ibland kan färdiga alternativ vara en praktisk lösning. Tyvärr är färdiga produkter ofta fulla av onödiga tillsatser för att dölja de sämsta och mest utspädda råvarorna. Därför blev jag glad när jag hittade dessa fina soppor från Delizie i kyldisken. Hittills har jag testat den marockanska linssoppan som fick godkänt med beröm för smak och ett litet minus för utseendet. Nästa soppa som ska testas är belugalinssoppan. Sopporna är vegetariska och gjorda på ekologiska råvaror och man har verkligen lagt krut på kryddningen. Morotssoppan är smaksatt med kokosmjölk, koriander och apelsin, tomatsoppan med apelsin och stjärnanis och linssoppan med en speciell kryddblandning som innehåller violrot, rosenblad, paradiskorn, apelsinblomma, lavendelblomma och munkpeppar. Låter det spännande? Läs mer om sopporna här och testa, jag rekommenderar varmt! Några av mina sopprecept hittar du under kategorin soppor här på bloggen.

Annonser

Om Linneas lilla gröna

Specialiserad på utveckling och jämställdhet, brinner för miljö- och rättvisefrågor. Mat, dryck och inredning ligger mig varmt om hjärtat, jag älskar att loppisfynda, laga mat och baka och jag försöker göra det jag kan för att konsumera så miljömässigt hållbart som möjligt. #linneaslillagrona #LinneaHermansen Följ mig på Twitter: https://twitter.com/linneahermansen?lang=sv och Instagram: https://instagram.com/linneahermansen/ Lev grönt!
Det här inlägget postades i CSR, Ekologi, Grön barnmat, Grön mat, Gröna köp, Gröna middagstips, Gröna soppor, Hållbar utveckling, Linneas lilla Gröna, Miljö, organic, vegetariskt och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Ekologiska soppor från Delizie

 1. Sune skriver:

  Jag tycker faktiskt att både tomatsoppan och morotsoppan var dåligt balanserade. Väldigt söta och märkligt kryddade. Framförallt tomatsoppan där man stoppat i så mycket stjärnanis att det smakade halstablett.

  • Hej Sune!
   Tack för din kommentar. Jag har inte själv provat varken tomat- eller morotsoppan för jag gör helst både tomatsoppa och morotsoppa själv 🙂 Men det är ganska speciella kryddor som koriander och stjärnanis oas och det är ju inte allas smak.
   Vänligen

   Linnéa

   • Sune skriver:

    Jag tycker det är gott med koriander och stjärnanis. Problemet är att det i de här sopporna är dåligt balanserat och smaken tar över fullständigt efter ett tag.

    Vi gör också helst sopporna själv men provade de här i kväll. Skulle inte välja att söta en tomatsoppa så mycket. Köp gärna en och prova så får du se själv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s